Sous Chef Restaurants & Beverage - North, SC at Geebo

Sous Chef

Company Name:
Arca24.com
Salary period: Annual
Hotel or Entity
Pullman Eindhoven Cocagne
Skills
Level of Education Vocational education
Areas of study Cooking
Professional experiences 3 to 5 years
Languages essential Dutch (Primary tongue)
Essential and optional Requirements
SOLLICITEREN
Je kunt schriftelijk solliciteren per e-mail: of per post: Pullman Eindhoven Cocagne, t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven. Voor meer informatie over het hotel en de mogelijkheden kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer: 040-
ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij bieden een inspirerende werkomgeving met prima arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere een bonusregeling voor alle medewerkers, een aanvullende pensioenregeling, een reiskostenregeling, fietsplan en korting in hotels over de hele wereld. Training en opleiding staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor doorgroeien binnen het hotel en / of keten en (inter)nationale carri remogelijkheden zeker tot de mogelijkheden behoren.
VOOR MEER INFORMATIE
Websites:
Facebook: hotel Pullman Eindhoven Cocagne en Bar en Restaurant Vestdijk 47
NOTE
Candidates who do not speak fluently Dutch are not eligible for this position.
Key Tasks
Bar & Restaurant Vestdijk 47 biedt een afwisselende baan voor een representatieve Sous Chef die bekend is met het concept van een open keuken en daarbij graag contact met gasten heeft.
Het restaurant is gevestigd midden in het centrum van Eindhoven en biedt samen met Bar 47 ruimte voor +/- 140 couverts. Vestdijk 47 maakt deel uit van het luxe, eigentijdse hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Bij ons vindt men hoogstaande contemporary french cuisine in een trendy ambiance. Wij onderscheiden ons met een moderne open keuken, een chef's table en een vinotheque.
Een kleine greep uit het takenpakket: Als Sous Chef geef je leiding aan het keukenteam en door jouw helicopterview zorg je er voor dat de avond vlekkeloos verloopt. Op de werkvloer bereid en presenteer je culinaire en hoogwaardige gerechten, waarbij jouw creativiteit, oog voor detail, passie en gedreven werkwijze ons concept tot een succes maken.
Vanzelfsprekend voer je de werkzaamheden enthousiast en servicegericht uit en ben je in het bezit van het diploma leidinggevende keuken niveau 4. Het leermeester diploma is een pr . Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring als souschef in een luxe restaurant en je heb kennis van de nieuwste kooktrends en ontwikkelingen. Kandidaten zonder deze vereiste ervaring komen niet in aanmerking voor deze positie. De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn sociale- en communicatieve vaardigheden, mensenkennis, tact en inlevingsvermogen erg belangrijk.
Is koken jouw passie en ben je altijd bezig met de laatste trends op gebied van producten en kooktechnieken? Is spelen met kleuren, smaak en presentatie jouw tweede natuur en wil je onze gasten elke dag opnieuw verrassen? Ben jij een topkok en zijn jouw leidinggevende skills net zo goed als je kookkunsten? Dan ben jij degene die wij zoeken en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.Estimated Salary: $20 to $28 per hour based on qualifications.

Don't Be a Victim of Fraud

  • Electronic Scams
  • Home-based jobs
  • Fake Rentals
  • Bad Buyers
  • Non-Existent Merchandise
  • Secondhand Items
  • More...

Don't Be Fooled

The fraudster will send a check to the victim who has accepted a job. The check can be for multiple reasons such as signing bonus, supplies, etc. The victim will be instructed to deposit the check and use the money for any of these reasons and then instructed to send the remaining funds to the fraudster. The check will bounce and the victim is left responsible.